Vårt mål är en hemsida som kan användas som inspiration och för att skapa samarbeten mellan kommuner gällande digitala tvillingar och 3d kartor. Sidan är uppdelad enligt följande rubriker

  • VIDEOS - Här hittar du inspirerande demosar i form av youtube videos.
  • ARBETSFLÖDEN - Dessa artiklar beskriver ett arbetsflöde för att komma ifrån ide till lösning. Tex för att drönar scanna ett område och få upp resultatet på webben.
  • VERKTYG - Dessa artiklar handlar om olika verktyg inom digitala tvilling området som används och de olika kommunernas erfarenheter av dessa.
  • VISION - Dessa artiklar handlar om kommunernas olika strategier och visioner kring digitala tvillingar och övervägande gällande vägen framåt i relation till digitala tvillingar.
  • KONTAKT - Här kommer vi senare att lisa alla kommuner som bidragit till sidan.

Vissa artiklar återfinns under flera rubriker pga dess taggningar. Om du klickar på subscribe längst upp till höger så kommer du att få uppdateringar på hemsidan direkt i din mailkorg. För att se de senaste inläggen kan du även gå till http://digivis.se eller klicka på hem knappen ovan.

Vill du bidra och berätta om något av dina projekt? Maila oss i så fall på digivis@op-en.se så ordnar vi en inloggning. När du fått inloggning kan du skriva en artikel direkt här på hemsidan. Vi hjälper naturligtvis till och kollar också igenom att din artikel är formaterat korrekt innan vi publicerar. Inloggning för att bidra är inte samma som att prenumerera (subscribe knappen) denna gör bara att du får uppdateringar som görs till din epost.